23 Nisan 2009 Perşembe

ORTADA




MALİ DONDU KALDI

Öyle harfler yandı ki panoda... Mehmet Ali Erbil, görüntü karşısında dondu kaldı! Soru çözüldükten sonra... Mali şanssızlıktan yakındı!

Ne şanssız şu Mehmet Ali Erbil... Canlı yayında başına gelmeyen kalmıyor... Bu kez de Çarkıfelek programında 'kelimelerin azizliğine' uğradı.

14 Nisan salı akşamı yayınlanan yarışmaya, Batman'dan bir aile konuk oldu. Aileye, bir meslek grubu soruldu. Batmanlı aile panodaki soruyu çözmek için başladı harflerini sıralamaya... M-K ve S söylenen sessiz harflerdi... Sesli harf tercihi de A'dan yana kullanıldı.

Şans eseri panoda çıkan harfler Erbil ve izleyenleri şaşkına çevirdi. Yedi harften oluşan meslek grubunun sadece 3 harfi yandı... Onlar da yan yana olunca ortaya yukarıdaki görüntü çıktı.

Bu görüntü karşısında şoke olan Mehmet Ali Erbil, harfleri gördükten sonra gülmemek için kendini zor tuttu ve stüdyonun arka tarafına doğru yürüdü. Erbil'in ağzından uzun süre tek kelime çıkmadı.

Daha sonra Batmanlı aile sorunun cevabının 'PSİKOLOG' olduğunu söyleyince, derin bir nefes alan Erbil dayanamadı ve "Çabuk yansın şu harfler" diyerek kelimeyi tamamlattı.

Daha sonra da canlı yayınlardaki şanssızlığından yakınan Erbil, "Tövbe yarabbim... Ayarlasan, 15 gün üzerinde çalışsan böyle olmaz yani. Hep de beni mi bulur böyle şeyler kardeşim ya..." dedi.